Meer resultaten voor regenwater

 
regenwater
 
Voorziening voor het bufferen van regenwater RVO.nl Rijksdienst.
Voorziening voor het bufferen van regenwater. bestemd voor: het tijdens hevige regenval bufferen van regenwater afkomstig van bedrijfsterreinen en bedrijfsgebouwen in de gebouwde omgeving, niet zijnde terreinen of gebouwen behorend bij de land en glastuinbouw, waarbij.: ten minste 50 liter regenwater per vierkante meter opvangoppervlak kan worden gebufferd.,
Gemeente Apeldoorn.
Home Projecten Regenwater Wat kunt u doen Koppel regenwater af Mijn Apeldoorn Contact. Koppel regenwater af. Afkoppelen betekent dat het regenwater van uw dak niet langer direct in het riool verdwijnt. We voorkomen hiermee dat het riool overstroomt en hergebruiken het schone regenwater.
Bijdrage voor opvangen regenwater Gemeente Laarbeek.
Door regenwater op je eigen terrein op te vangen, help je mee. Waarom regenwater losmaken van het riool? Regenwater is schoon; het is zonde dat te mengen met vies rioolwater. Minder kans op water op straat en wateroverlast in huis en in de wijk.
Gebruik van regenwater Groenblauwe netwerken.
Om deze redenen wordt het gebruik van hemelwater in veel landen aanbevolen zoals in Duitsland of in sommige situaties zelfs verplicht gesteld zoals in Belgiƫ. Door het verplicht stellen of aanmoedigen van het gebruik van regenwater zijn in deze landen producten op de markt die een rendabel gebruik van regenwater mogelijk maken en is de installatiebranche met dergelijke technieken vertrouwd geraakt.
bol.com Regenwater bladfilter.
De filter is een slimme oplossing om verontreiniging door rottend blad in de regenton te voorkomen. Waar de regenpijp wordt onderbroken, kun je het bladfilter monteren. De regenpijp behoud dan zijn normale functie, het regenwater gaat nu echter door een fijnmazige tralie.
Duurzaamheid in de tuin Duurzaamheid, afval, veiligheid en openbare ruimte Inwoners Gemeente Baarn.
We vergoeden de afkoppelvoorzieningen alleen als uw regenwater in de huidige situatie loost op een gemengd riool waarin afvalwater en regenwater gezamenlijk worden afgevoerd naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Woont u in de wijk Eemdal, dan loost uw regenwater al op een regenwaterriool en is afkoppelen niet nodig.
Regenwater op drukriolering, niet doen! Water en rioleringen Bouwen en wonen Home Borsele.
Schade ontstaat juist als regenwater op de drukriolering geloosd wordt. Daarom is het verboden om regenwater op de drukriolering te lozen. De verzekering zal mogelijk schade verhalen op eigenaren die toch regenwater op de drukriolering aangesloten hebben. 4451 KB Heinkenszand.
Afkoppeling regenwater Gemeente Oldenzaal.
Inwoners / Wonen en verbouwen / Water en riolering / Afkoppeling regenwater. De gemeente wil schoon regenwater zoveel mogelijk scheiden van het vuile afwater via een gescheiden rioolstelsel. Doel van het afkoppelen van het regenwater is.: het minder mengen van schoon water met afvalwater.;
Regenwater bij metselwerk Wienerberger.
Regenwater verplaatst zich in het buitenspouwblad in eerste instantie via de voegen. De bakstenen van het gemetselde buitenspouwblad nemen door hun materiaaleigenschappen regenwater in de poriestructuur op. In drogere perioden staan de bakstenen het verzamelde water door verdamping snel weer af.
Regenwater gebruiken Huisje Boompje Beter.
Door regenwater te gebruiken voor de wasmachine en het toilet kun je op de kosten voor drinkwater besparen en help je het milieu. Namelijk, voor de drinkwaterwinning en bereiding is energie nodig en worden chemicaliƫn gebruikt, dit valt weg als je regenwater gebruikt.
regenwater WikiWoordenboek.
Spaans: agua de lluvia es v, agua llovediza es v, agua lluvia es v, agua pluvial es v. Het woord regenwater staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd regenwater" herkend door.:

Contacteer ons